Golvmopp - Aktuell information gällande GolvmoppGolvmopp - Nylands Städ & Tvätt AB

Golvmopp hos Nylands Städ & Tvätt AB i Kramfors

I Kramfors finns det 3 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Nylands Städ & Tvätt AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Ångermanland eller på orter i närheten av Kramfors.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Nylands Städ & Tvätt AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Nylands Städ & Tvätt AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Nylands Städ & Tvätt AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Nylands Städ & Tvätt AB

Frånövägen 3

872 43 Kramfors

0612-281 18