Golvmopp - Aktuell information gällande GolvmoppGolvmopp - Jehab Städservice AB

Golvmopp hos Jehab Städservice AB i Särna

Jehab Städservice AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Särna. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalarna som är i närheten av Särna.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Särna även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Särna där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Jehab Städservice AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Jehab Städservice AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Jehab Städservice AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Jehab Städservice AB

Västibyn 27

790 90 Särna

0253-105 00