Golvmopp - Aktuell information gällande GolvmoppGolvmopp - Norrlands Miljövård AB

Golvmopp hos Norrlands Miljövård AB i Söderhamn

I Söderhamn finns det 4 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Norrlands Miljövård AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Hälsingland eller på orter i närheten av Söderhamn.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Norrlands Miljövård AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Norrlands Miljövård AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Norrlands Miljövård AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Norrlands Miljövård AB

Åsbäcksgatan 33

826 31 Söderhamn

0270-701 75