Golvmopp - Aktuell information gällande GolvmoppGolvmopp - Luleå Fönsterputs & Städtjänst

Golvmopp hos Luleå Fönsterputs & Städtjänst i Luleå

I Luleå finns det 17 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Luleå Fönsterputs & Städtjänst är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Norrbotten eller på orter i närheten av Luleå.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Luleå Fönsterputs & Städtjänst kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Luleå Fönsterputs & Städtjänst eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Luleå Fönsterputs & Städtjänst, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Luleå Fönsterputs & Städtjänst

Hällbruksgatan 9A

974 35 Luleå

070-626 52 99