Golvmopp - Aktuell information gällande GolvmoppGolvmopp - ISS Facility Services AB

Golvmopp hos ISS Facility Services AB i Malmberget

ISS Facility Services AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Malmberget. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Norrbotten som är i närheten av Malmberget.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Malmberget även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Malmberget där du kan köpa din golvmopp på förutom hos ISS Facility Services AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med ISS Facility Services AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med ISS Facility Services AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


ISS Facility Services AB

Stallvägen 13

983 32 Malmberget

020-15 51 55