Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Härnösand

Golvmopp i Härnösand

Totalt i Härnösand finns det 10 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Härnösand och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Härnösand kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Ångermanland och i Härnösand finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Härnösand men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Härnösand är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Härnösand

Lindas Alltjänst

Högsnäs 110

871 91 Härnösand

Rik Hemtjänst

Norra Kyrkogatan 10

871 32 Härnösand

All-Assistance i Härnösand

Storgatan 46

871 30 Härnösand

Städ o. transport Landstingsservice

Härnösands Sjukhus

871 82 Härnösand

Hallners Städ & Golvvård HB

Lövuddsvägen 35

871 40 Härnösand


Fler golvmoppar i Härnösand

Norrlands Miljövård AB

Sälstensgränd 22

871 33 Härnösand

Karibo Städ

Korsmässvägen 5

871 65 Härnösand

MPN Städservice

Vangstagatan 60B

871 62 Härnösand

Catarinas Städtjänst

Frejgatan 8

871 42 Härnösand

ISS Facility Services AB

Norra Kyrkogatan 19

871 32 Härnösand