Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Städ o. transport Landstingsservice

Golvmopp hos Städ o. transport Landstingsservice i Härnösand

I Härnösand finns det 10 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Städ o. transport Landstingsservice är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Ångermanland eller på orter i närheten av Härnösand.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Städ o. transport Landstingsservice kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Städ o. transport Landstingsservice eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Städ o. transport Landstingsservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Städ o. transport Landstingsservice

Härnösands Sjukhus

871 82 Härnösand

0611-842 81