Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Jessans Clean Service

Golvmopp hos Jessans Clean Service i Junsele

Jessans Clean Service är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Junsele. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Ångermanland som är i närheten av Junsele.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Junsele även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Junsele där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Jessans Clean Service kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Jessans Clean Service först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Jessans Clean Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Jessans Clean Service

Tarasjöberg 102

880 37 Junsele

070-394 46 27