Golvmoppar hos ISS Facility Services

Golvmopp hos ISS Facility Services i Ronneby ISS Facility Services är den enda som städar med golvmoppar i Ronneby. Både pris och utbud av moppar och svabbar kan variera mellan företagen som säljer städredskap kan det vara bra att kolla med andra som håller på med städning från orter i Blekinge län som är i närheten av Ronneby.

Då priset på städjobb och nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset för städtjänster från en mindre ort liknande Ronneby. Eftersom det inte finns så många som arbetar med golvmoppar på samma ort som ISS Facility Services så kan det vara lönsamt att be någon annan städfirma från en annan ort komma med anbud på samma städjobb men kolla alltid med ISS Facility Services först.


Enklast kan du komma i kontakt med ISS Facility Services som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


ISS Facility Services


Metallgatan 5
372 38   Ronneby
020-15 51 55


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter