Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Evas Städservice

Golvmopp hos Evas Städservice i Brastad

Evas Städservice är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Brastad. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Bohuslän som är i närheten av Brastad.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Brastad även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Brastad där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Evas Städservice kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Evas Städservice först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Evas Städservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Evas Städservice

Rixövägen 56

454 93 Brastad

0523-471 85