Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Kungälv

Golvmopp i Kungälv

Totalt i Kungälv finns det 8 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Kungälv och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Kungälv kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Bohuslän och i Kungälv finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Kungälv men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Kungälv är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Kungälv

Rent & Snyggt i Kungälv AB

Rödbo Idrottsgata 8

442 90 Kungälv

Seniorbolaget Kungälv

Snorregatan 2B

442 35 Kungälv

AIM Fastighetsservice

Plogvägen 199

442 44 Kungälv

Clean Oil Technology AB

Bultgatan 40B

442 40 Kungälv

Pcn Fastighetsservice AB

Svarvaregatan 19B

442 34 Kungälv


Fler golvmoppar i Kungälv

GÖAB Göta Kontors-& Fastighetsservice AB

Maskingatan 2

442 40 Kungälv

PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB

Kongahällagatan 122

442 38 Kungälv

Prowaterclean

Kongahällagatan

442 36 Kungälv