Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB

Golvmopp hos PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB i Kungälv

I Kungälv finns det 8 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Bohuslän eller på orter i närheten av Kungälv.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


PRIMÄR Fastighetsförvaltning AB

Kongahällagatan 122

442 38 Kungälv

0303-37 17 15