Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Kulles Städ AB

Golvmopp hos Kulles Städ AB i Smögen

Kulles Städ AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Smögen. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Bohuslän som är i närheten av Smögen.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Smögen även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Smögen där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Kulles Städ AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Kulles Städ AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Kulles Städ AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Kulles Städ AB

Madenvägen 3

456 51 Smögen

0523-300 10