Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Allfrida Städ & Service AB

Golvmopp hos Allfrida Städ & Service AB i Stenungsund

I Stenungsund finns det 5 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Allfrida Städ & Service AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Bohuslän eller på orter i närheten av Stenungsund.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Allfrida Städ & Service AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Allfrida Städ & Service AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Allfrida Städ & Service AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Allfrida Städ & Service AB

Briggen 1

444 30 Stenungsund

073-590 55 75