Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - ISS Facility Services AB

Golvmopp hos ISS Facility Services AB i Stenungsund

I Stenungsund finns det 5 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav ISS Facility Services AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Bohuslän eller på orter i närheten av Stenungsund.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som ISS Facility Services AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos ISS Facility Services AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med ISS Facility Services AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


ISS Facility Services AB

Gärdesvägen 2-4

444 31 Stenungsund

020-15 51 55