Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Uddevalla

Golvmopp i Uddevalla

Totalt i Uddevalla finns det 10 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Uddevalla och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Uddevalla kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Bohuslän och i Uddevalla finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Uddevalla men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Uddevalla är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Uddevalla

Alviks Lokalvård AB

Skalbanksvägen 9

451 55 Uddevalla

Seso Städservice AB

Majorebergsvägen 2

451 75 Uddevalla

P-Å Tappers Städ och Fönsterputs

Strömstadsvägen 4B

451 50 Uddevalla

Bokenäs Städ & Golv AB

Kolvik 550

451 97 Uddevalla

Bäve Städservice AB

Östra Bräckekroken 2

451 94 Uddevalla


Fler golvmoppar i Uddevalla

A-Service AB, Anette Juhlin

Stureholmsvägen 1A

451 55 Uddevalla

Selmi Städservice

Smörbräckevägen 15

451 53 Uddevalla

Kent Städ & Fastighetsservice

Skalbanksvägen 4

451 55 Uddevalla

Rationella Städsystem i Sverige AB

Föreningsgatan 3

451 52 Uddevalla

ISS Facility Services AB

Smedtorpsvägen 3

451 75 Uddevalla