Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Kent Städ & Fastighetsservice

Golvmopp hos Kent Städ & Fastighetsservice i Uddevalla

I Uddevalla finns det 10 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Kent Städ & Fastighetsservice är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Bohuslän eller på orter i närheten av Uddevalla.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Kent Städ & Fastighetsservice kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Kent Städ & Fastighetsservice eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Kent Städ & Fastighetsservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Kent Städ & Fastighetsservice

Skalbanksvägen 4

451 55 Uddevalla

0522-26 60 14