Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Anderssons Städ & Fönsterputs AB

Golvmopp hos Anderssons Städ & Fönsterputs AB i Borlänge

I Borlänge finns det 13 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Anderssons Städ & Fönsterputs AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Dalarna eller på orter i närheten av Borlänge.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Anderssons Städ & Fönsterputs AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Anderssons Städ & Fönsterputs AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Anderssons Städ & Fönsterputs AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Anderssons Städ & Fönsterputs AB

Mästargatan 5

781 71 Borlänge

0243-178 30