Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Falun

Golvmopp i Falun

Totalt i Falun finns det 10 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Falun och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Falun kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Dalarna och i Falun finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Falun men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Falun är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Falun

Falu Flytt & Transport

Gamla Grycksbovägen 56

791 38 Falun

Anderssons Städ Fönsterputs AB

Bondegatan 1

791 62 Falun

ISS Facility Services AB

Källtorpsvägen 2

791 53 Falun

Attokan Städ & Allservice AB

Sturegatan 85B

791 60 Falun

Dalkross AB Dk hemservice

Holmvägen 4

791 47 Falun


Fler golvmoppar i Falun

Consultstädarna i Dalarna AB

Herrhagsvägen 7A

791 75 Falun

Montrab AB

Ryckepungsvägen 4

791 77 Falun

Wetrok AB

Vallvägen 6A

791 47 Falun

Dala Omsorg AB

Kompanivägen 17

791 40 Falun

RH Städ AB

Zettergrens Väg 20

791 77 Falun