Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Idre Städ & Service

Golvmopp hos Idre Städ & Service i Idre

Idre Städ & Service är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Idre. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalarna som är i närheten av Idre.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Idre även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Idre där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Idre Städ & Service kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Idre Städ & Service först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Idre Städ & Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Idre Städ & Service

Blåbärsstigen 15

790 91 Idre

0250-100 64