Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst

Golvmopp hos Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst i Ludvika

I Ludvika finns det 3 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Dalarna eller på orter i närheten av Ludvika.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Sanna´s Städ & Trädgårdstjänst

Lyckåkersvägen 25

771 41 Ludvika

070-278 49 90