Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Dala Städ & Rekond AB

Golvmopp hos Dala Städ & Rekond AB i Nås

Dala Städ & Rekond AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Nås. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalarna som är i närheten av Nås.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Nås även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Nås där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Dala Städ & Rekond AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Dala Städ & Rekond AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Dala Städ & Rekond AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Dala Städ & Rekond AB

Skansbacken

780 53 Nås

0281-300 84