Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Ingvors Städ Och Puts AB

Golvmopp hos Ingvors Städ Och Puts AB i Nyhammar

Ingvors Städ Och Puts AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Nyhammar. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalarna som är i närheten av Nyhammar.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Nyhammar även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Nyhammar där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Ingvors Städ Och Puts AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Ingvors Städ Och Puts AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Ingvors Städ Och Puts AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Ingvors Städ Och Puts AB

Hyttrisvägen 32

770 14 Nyhammar

0240-64 08 60