Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Eva´s Hemmatjänster

Golvmopp hos Eva´s Hemmatjänster i Orsa

Eva´s Hemmatjänster är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Orsa. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalarna som är i närheten av Orsa.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Orsa även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Orsa där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Eva´s Hemmatjänster kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Eva´s Hemmatjänster först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Eva´s Hemmatjänster, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Eva´s Hemmatjänster

Enåbergsvägen 14

794 93 Orsa

072-246 88 62