Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Maja Christensen Städ & Service

Golvmopp hos Maja Christensen Städ & Service i Sundborn

Maja Christensen Städ & Service är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Sundborn. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalarna som är i närheten av Sundborn.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Sundborn även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Sundborn där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Maja Christensen Städ & Service kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Maja Christensen Städ & Service först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Maja Christensen Städ & Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Maja Christensen Städ & Service

Hindriks Väg 12

790 15 Sundborn

070-211 26 62