Golvmopp i Borlänge

Golvmoppar i Borlänge Tillsammans finns det 6 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Borlänge och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Borlänge och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Borlänge och i Dalarnas län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Borlänge är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Borlänge

TPM Städ


Skogsvägen 58
784 52  Borlänge

Dala Byggråd & Fastighetsservice


Bo Eriksvägen 36
784 55  Borlänge

Anderssons Städ & Fönsterputs


Mästargatan 5
781 71  Borlänge

Fler golvmoppar i Borlänge

Nodab Bygg & Industriservice


Bjugg Görans Väg 37
784 56  Borlänge

M B Städservice


Spelmansgatan 5
784 35  Borlänge

Nibus Städ


Sunnanö 122
781 94  Borlänge


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter