Golvmoppar hos Sannas Städ & Trädgårdstjänst

Golvmopp hos Sannas Städ & Trädgårdstjänst i Grängesberg Sannas Städ & Trädgårdstjänst är den enda som städar med golvmoppar i Grängesberg. Både pris och utbud av moppar och svabbar kan variera mellan företagen som säljer städredskap kan det vara bra att kolla med andra som håller på med städning från orter i Dalarna som är i närheten av Grängesberg.

Då priset på städjobb och nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset för städtjänster från en mindre ort liknande Grängesberg. Eftersom det inte finns så många som arbetar med golvmoppar på samma ort som Sannas Städ & Trädgårdstjänst så kan det vara lönsamt att be någon annan städfirma från en annan ort komma med anbud på samma städjobb men kolla alltid med Sannas Städ & Trädgårdstjänst först.


Enklast kan du komma i kontakt med Sannas Städ & Trädgårdstjänst som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Sannas Städ & Trädgårdstjänst


Södra Hörksvägen 73
772 90   Grängesberg
070-278 49 90


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter