Golvmoppar hos Klasesgårdens Entreprenad

Golvmopp hos Klasesgårdens Entreprenad i Horndal Klasesgårdens Entreprenad är den enda som städar med golvmoppar i Horndal. Både pris och utbud av moppar och svabbar kan variera mellan företagen som säljer städredskap kan det vara bra att kolla med andra som håller på med städning från orter i Dalarnas län som är i närheten av Horndal.

Då priset på städjobb och nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset för städtjänster från en mindre ort liknande Horndal. Eftersom det inte finns så många som arbetar med golvmoppar på samma ort som Klasesgårdens Entreprenad så kan det vara lönsamt att be någon annan städfirma från en annan ort komma med anbud på samma städjobb men kolla alltid med Klasesgårdens Entreprenad först.


Enklast kan du komma i kontakt med Klasesgårdens Entreprenad som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Klasesgårdens Entreprenad


Andersbo 3
774 98   Horndal
070-438 06 86


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter