Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB

Golvmopp hos Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB i Mellerud

Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Mellerud. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Dalsland som är i närheten av Mellerud.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Mellerud även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Mellerud där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Helen & Lollo´s Alltjänst & Service AB

Landsvägsgatan 68

464 34 Mellerud

0530-102 99