Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Städtjänst Westlunds AB

Golvmopp hos Städtjänst Westlunds AB i Sandviken

I Sandviken finns det 4 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Städtjänst Westlunds AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Gästrikland eller på orter i närheten av Sandviken.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Städtjänst Westlunds AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Städtjänst Westlunds AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Städtjänst Westlunds AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Städtjänst Westlunds AB

Smedsgatan 17

811 39 Sandviken

026-25 21 00