Golvmopp i Bollnäs

Golvmoppar i Bollnäs Tillsammans finns det 8 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Bollnäs och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Bollnäs och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Bollnäs och i Gävleborgs län finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Bollnäs är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Bollnäs

Patio del Arte (pda) Ekonomisk Förening


Norrlandsvägen 71 B
821 36  Bollnäs

Städ & Fix Hälsingland


Myrgränd 1
821 30  Bollnäs

Malmströms Fönsterputs


Stenbergsplan 3
821 35  Bollnäs

Fler golvmoppar i Bollnäs

Mona & Ninas Städ


Kvarnvägen 11
821 43  Bollnäs

1:a Städ & Rivtjänst


Söräng Ristgatan 5315
821 93  Bollnäs

Petras städ & service


Häggestavägen 15
821 41  Bollnäs

ISS Facility Services


Industrigatan 9
821 41  Bollnäs

Ännu mer om golvmoppar i Bollnäs

M i C Männinskan i Centrum


Västra Stationsgatan 10
821 43  Bollnäs


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter