Golvmoppar hos 1:a Städ & Rivtjänst

Golvmopp hos 1:a Städ & Rivtjänst i Bollnäs 1:a Städ & Rivtjänst är en av totalt 8 företag som håller å med städning i Bollnäs som kan hjälpa dig att få den bästa golvmoppen. Både sortiment och pris skiljer mellan olika städföretag som arbetar med golvmoppar och därför kan det vara bra att jämföra med andra som säljer säljer städredskap i Gävleborg eller på orter i närheten av Bollnäs.

Ifall du tar kontakt med något städbolag bör du veta vad du vill ha för typ av städning, gärna i detalj. Viss vägledning om att moppa golvet kan du hitta genom att besöka 1:a Städ & Rivtjänst eller liknande företags hemsidor. Då det existerar flera städfirmor i eller nära Bollnäs kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa golvmoppar och städmaskiner men du bör definitivt kontakta 1:a Städ & Rivtjänst eftersom de är bra på att städa.


Enklast kan du komma i kontakt med 1:a Städ & Rivtjänst som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


1:a Städ & Rivtjänst


Söräng Ristgatan 5315
821 93   Bollnäs
070-611 71 96


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter