Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp i Visby

Golvmopp i Visby

Totalt i Visby finns det 11 städföretag som vet vilken golvmopp som är den bästa och några av dessa rengöringsfirmor säljer också golvmoppar. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra golvmopp i Visby och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som brukar städa och har erfarenhet av golvmoppar. Information om och betyg på golvmoppar och städfirmor i Visby kan du oftast hitta via nätet.

Eftersom det i Gotland och i Visby finns många som håller på med golvmoppar eller där du kan köpa en golvmopp det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris, om de säljer städutrustning och vilken typ golvmopp de erbjuder. Innan du ringer till en städfirma eller företag som säljer golvmoppar kan det vara bra att vara påläst gällande vilken golvmopp som är den bästa så du vet exakt vad du vill ha för mopp. Viss info får du om golvmoppar genom att kolla webbsidor från företag som arbetar med golvmoppar i Visby men det är viktigt att du läser igenom testar av golvmoppar innan du köper en mopp så du slipper de dåliga golvmopparna.
Bäst att komma i kontakt med ett bra städföretag som erbjuder golvvård och kanske säljer golvmoppar i Visby är att välja något av städfirmorna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som arbetar med golvmoppar i Visby

Renab

Merkuriusgatan 3

621 41 Visby

Kvalitetshem Gotland AB

Tallundsgatan 11G

621 46 Visby

Samhall AB

Sotaregatan 3

621 53 Visby

Skomakre Häst-vård och Hemservice

Lummelunda Skomakre 246

621 71 Visby

Akka Hemservice

Vibble Myntgatan 6

622 59 Visby


Fler golvmoppar i Visby

Visby Städservice AB

Furulundsgatan 14

621 54 Visby

Jackclean

Trädgårdsgatan 19

621 54 Visby

Kvalitetsstäd Gotland AB

Fole Stora Sojdeby 755

621 75 Visby

Gotlands Allservice

Styrmansgatan 321

621 51 Visby

Städspecialisten AB

Skarphällsgatan 10

621 41 Visby


Tips på städfirmor i Visby

Visby Trädgård & Hem

Södervärnsgatan 2B

621 46 Visby