Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Leel´s Service

Golvmopp hos Leel´s Service i Frillesås

Leel´s Service är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Frillesås. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Halland som är i närheten av Frillesås.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Frillesås även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Frillesås där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Leel´s Service kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Leel´s Service först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Leel´s Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Leel´s Service

Lurendalsvägen 1

439 62 Frillesås

070-495 69 83