Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Clean Part AB

Golvmopp hos Clean Part AB i Getinge

Clean Part AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Getinge. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Halland som är i närheten av Getinge.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Getinge även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Getinge där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Clean Part AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Clean Part AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Clean Part AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Clean Part AB

Ekebergsvägen 103

305 75 Getinge

035-580 65