Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Lollos Städ & Service

Golvmopp hos Lollos Städ & Service i Lindome

Lollos Städ & Service är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Lindome. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Halland som är i närheten av Lindome.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Lindome även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Lindome där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Lollos Städ & Service kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Lollos Städ & Service först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Lollos Städ & Service, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Lollos Städ & Service

Sagbäcksvägen 3B

437 31 Lindome

031-99 45 75