Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - S Pålssons Städtjänst AB

Golvmopp hos S Pålssons Städtjänst AB i Varberg

I Varberg finns det 13 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav S Pålssons Städtjänst AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Halland eller på orter i närheten av Varberg.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som S Pålssons Städtjänst AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos S Pålssons Städtjänst AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med S Pålssons Städtjänst AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


S Pålssons Städtjänst AB

Birger Svenssons Väg 16E

432 40 Varberg

0340-146 10