Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Städ & Fix Gävleborg AB

Golvmopp hos Städ & Fix Gävleborg AB i Edsbyn

Städ & Fix Gävleborg AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Edsbyn. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Hälsingland som är i närheten av Edsbyn.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Edsbyn även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Edsbyn där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Städ & Fix Gävleborg AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Städ & Fix Gävleborg AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Städ & Fix Gävleborg AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Städ & Fix Gävleborg AB

Långgatan 32

828 33 Edsbyn

070-698 61 57