Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - K A Städ och Kemtvätt

Golvmopp hos K A Städ och Kemtvätt i Järvsö

K A Städ och Kemtvätt är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Järvsö. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Hälsingland som är i närheten av Järvsö.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Järvsö även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Järvsö där du kan köpa din golvmopp på förutom hos K A Städ och Kemtvätt kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med K A Städ och Kemtvätt först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med K A Städ och Kemtvätt, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


K A Städ och Kemtvätt

Vik Norvägen 72

820 40 Järvsö

0278-108 50