Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Östanbo Städ AB

Golvmopp hos Östanbo Städ AB i Sandarne

Östanbo Städ AB är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Sandarne. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Hälsingland som är i närheten av Sandarne.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Sandarne även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Sandarne där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Östanbo Städ AB kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Östanbo Städ AB först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Östanbo Städ AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Östanbo Städ AB

Myrvägen 2

820 22 Sandarne

0270-603 07