Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Kickis Allservice

Golvmopp hos Kickis Allservice i Stråtjära

Kickis Allservice är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Stråtjära. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Hälsingland som är i närheten av Stråtjära.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Stråtjära även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Stråtjära där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Kickis Allservice kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Kickis Allservice först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Kickis Allservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Kickis Allservice

Kallbäcksvägen 10

820 29 Stråtjära

073-500 76 01