Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Viktoria Roskar´s Städservice

Golvmopp hos Viktoria Roskar´s Städservice i Ås

Viktoria Roskar´s Städservice är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Ås. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Jämtland som är i närheten av Ås.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Ås även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Ås där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Viktoria Roskar´s Städservice kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Viktoria Roskar´s Städservice först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Viktoria Roskar´s Städservice, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Viktoria Roskar´s Städservice

Blåmesvägen 7

836 95 Ås

070-770 99 35