Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Monikas Städ

Golvmopp hos Monikas Städ i Brunflo

Monikas Städ är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Brunflo. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Jämtland som är i närheten av Brunflo.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Brunflo även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Brunflo där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Monikas Städ kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Monikas Städ först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Monikas Städ, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Monikas Städ

Rissnavägen 5A

834 31 Brunflo

073-925 71 44