Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Pressateljen Städ och Tvätt

Golvmopp hos Pressateljen Städ och Tvätt i Östersund

I Östersund finns det 18 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Pressateljen Städ och Tvätt är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Jämtland eller på orter i närheten av Östersund.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Pressateljen Städ och Tvätt kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Pressateljen Städ och Tvätt eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Pressateljen Städ och Tvätt, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Pressateljen Städ och Tvätt

Artillerigatan 2

831 35 Östersund

063-51 19 53