Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Storsjöbygdens Städ AB

Golvmopp hos Storsjöbygdens Städ AB i Östersund

I Östersund finns det 18 städföretag eller affärer som erbjuder bra golvmoppar varav Storsjöbygdens Städ AB är en av dem. Både utbud och kvalitén på golvmopparna varierar mycket och därför kan det vara bra att jämföra med flera som säljer golvmoppar i Jämtland eller på orter i närheten av Östersund.


Om du söker upp någon för att skaffa en ny golvmopp är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts golvmopp som du vill ha och gärna vilken tillverkar av golvmoppen som gör de bästa mopparna. En del info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika städföretag och testsidor för golvmoppar. Eftersom det finns flera städfirmor och butiker som säljer golvmoppar på samma ort som Storsjöbygdens Städ AB kan de vara bra att jämföra men börja med att höra efter hos Storsjöbygdens Städ AB eftersom de har kanske golvmoppen du är ute efter.
Enklast kommer du i kontakt med Storsjöbygdens Städ AB, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Storsjöbygdens Städ AB

Genvägen 56

831 42 Östersund

063-13 82 19