Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - TH städ & puts

Golvmopp hos TH städ & puts i Undersåker

TH städ & puts är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Undersåker. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Jämtland som är i närheten av Undersåker.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Undersåker även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Undersåker där du kan köpa din golvmopp på förutom hos TH städ & puts kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med TH städ & puts först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med TH städ & puts, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


TH städ & puts

Byvägen 97

830 10 Undersåker

0647-303 00