Golvmopp i Östersund

Golvmoppar i Östersund Tillsammans finns det 8 städföretag som städar med hjälp av golvmoppar och städfirmor i Östersund och många av dessa har flera duktiga städare. Ofta är det besvärligt att hitta en riktigt bra golvmopp i Östersund och priserna kan även skilja sig åt.

En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som tipsar om vilka golvmoppar och städmaskiner som är riktigt bra. Det går också att jämföra golvmopparna via tester på nätet.

Då det i Östersund och i Jämtland finns många städföretag som erbjuder golvmoppar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och typ av städredskap de erbjuder. Innan du kontaktar ett städbolag bör du ha en idé om vad du vill ha för städprylar så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Bra information kan du få om golvmoppar genom att kolla webbsidor från olika städleverantörer.


Lättast att komma i kontakt med bra städbolag i Östersund är att välja något av städföretagen nedan som använder golvmoppar eller söka vidare på internet:

Tips på städfirmor i Östersund

Jämtlands Städtjänst


Skördevägen 4
831 75  Östersund

Midcare Städ


Rådhusgatan 84
831 34  Östersund

Storsjöbygdens Städ


Genvägen 56
831 42  Östersund

Fler golvmoppar i Östersund

Frösö Städtjänst


Storgatan 52 A
831 33  Östersund

Jämtstäd


Lingonvägen 1
831 62  Östersund

Grett Städ


Krutvaktargränd 27
831 38  Östersund

COstädhjälp


Lottgatan 14 A
831 45  Östersund

Ännu mer om golvmoppar i Östersund

Thai Food Åre


Färjemansgatan 15 A
831 31  Östersund


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter