Golvmoppar hos Bodala Rengöring & Sprutmåleri

Golvmopp hos Bodala Rengöring & Sprutmåleri i Älmeboda Bodala Rengöring & Sprutmåleri är den enda som städar med golvmoppar i Älmeboda. Både pris och utbud av moppar och svabbar kan variera mellan företagen som säljer städredskap kan det vara bra att kolla med andra som håller på med städning från orter i Kronobergs län som är i närheten av Älmeboda.

Då priset på städjobb och nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset för städtjänster från en mindre ort liknande Älmeboda. Eftersom det inte finns så många som arbetar med golvmoppar på samma ort som Bodala Rengöring & Sprutmåleri så kan det vara lönsamt att be någon annan städfirma från en annan ort komma med anbud på samma städjobb men kolla alltid med Bodala Rengöring & Sprutmåleri först.


Enklast kan du komma i kontakt med Bodala Rengöring & Sprutmåleri som städa med hjälp av golvmoppar och städmaskiner enligt nedan:


Bodala Rengöring & Sprutmåleri


Fabriksgatan 15
360 23   Älmeboda
0477-600 00


Allt viktigt om golvmoppar

Här kan du hitta massor med infressant fakta och relevant information om golvmoppar och svabbar men även en del kul och lustigt om städmaskiner och robotdammsugare.


Meny - Golvmopp
Till förstasidan på www.golvmopp.seHögst upp på sidan om golvmopparLängst ned på sidan om golvmoppar
SverigeUtomlandsFöretagNyheter