Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Seniorbolaget Sundsvall

Golvmopp hos Seniorbolaget Sundsvall i Alnö

Seniorbolaget Sundsvall är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Alnö. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Medelpad som är i närheten av Alnö.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Alnö även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Alnö där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Seniorbolaget Sundsvall kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Seniorbolaget Sundsvall först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Seniorbolaget Sundsvall, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Seniorbolaget Sundsvall

Eskadervägen 21

865 32 Alnö

060-58 55 06