Golvmopp - Aktuell information gällande Golvmopp
Golvmopp - Jeanettes Städ

Golvmopp hos Jeanettes Städ i Kovland

Jeanettes Städ är den som skulle kunna erbjuda dig en bra golvmopp i Kovland. Både pris och sortiment kan vara olika mellan företag som säljer golvmopp eller erbjuder städning kan det vara bra att kolla med andra som säljer golvmoppar från orter i Medelpad som är i närheten av Kovland.

Då priset på golvvård men även priset på golvmoppar nästan alltid är lägre på mindre orter så bör du jämföra priset på en golvmopp från en mindre ort liknande Kovland även om utbudet av affärer som säljer golvmoppar är lite mindre. Eftersom det inte finns så många ställen i Kovland där du kan köpa din golvmopp på förutom hos Jeanettes Städ kan det vara bra att undersöka med någon mer som säljer golvmoppar från en annan ort. Dock ska du alltid höra efter med Jeanettes Städ först eftersom de troligtvis har en golvmopp du är intresserad av eller kan komma hem till er för att städa.
Enklast kommer du i kontakt med Jeanettes Städ, för att se om de kan hjälpa dig med golvvård eller sälja en golvmopp till dig, enligt nedan:


Jeanettes Städ

Sulå 138

860 25 Kovland

072-731 89 00